Buna ziua!
Va supun atentiei urmatoarea problema:
Ca firma de proiectare drumuri am derulat anul trecut un contract de proiectare strazi; acest proiect intra in executie in acest an si a fost scoasa la licitatie dirigentia de santier pentru strazile proiectate de noi; cum desfasuram, in paralel, prin Departamentul de Consultanta, si activitati de dirigentie de santier, am participat la licitatia in cauza si, conform criteriilor de atribuire, am iesit pe primul loc. Desi au trecut cca 30 de zile de la data deschiderii ofertelor, acest contract inca nu s-a adjudecat in favoarea noastra, neprimind niciun raspuns sau solicitare de la Autoritatea contractanta. Acum, aflam ca exista posibilitatea excluderii noastre de la aceasta licitatie pe motiv ca am fi incompatibili,proiectantii si dirigintii apartinand in fapt aceleiasi firme.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Multumesc anticipat!
Nu este incompatibil proiectarea cu dirigentia de santier. A fost incompatibila dar acea lege s-a abrogat. Daca e ma interesez exact despre ce lege este vorba si tinem legatura
impoconstruct@yahoo.com sau 0746091111