avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cand trebuie sa declar un subcontractant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cand trebuie sa declar un subcontractant

Daca ofertez intr-o procedura de achizitie publica, iar procentul de lucrari pe care vreau sa-l subcontractez este la nivelul 3-5%, sunt obligat sa declar acest subcontractant?

Este stipulat undeva procentul minim privind lucrarile asigurate de un tert pentru a-l declara subcontractant?

Nu as vrea sa-l declar daca nu este cazul si sa incarc inutil dosarul de eligibilitate.

Multumesc anticipat pentru sugestii.
Cel mai recent răspuns: atlasconsult , utilizator 16:52, 1 Martie 2011
Trebuie sa il declarati in cadrul ofertei. Pentru intocmirea ofertei se solicita si completarea formularului privind subcontractantii la care trebuie sa anexati lista acestora.
Stiu asta, insa nu mi se pare normal sa declar orice subcontractant, cu contributie nesemnificativa in derularea lucrarilor.

Nu exista in legislatie o norma care sa prevad aceva de genul:

este obligatorie declararea subcontractantilor pentru valori mai mari de 10% din totalul contractului ... sau ceva asemanator ?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
atlasconsult, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa formular oferta evaluator33 evaluator33 In documentele de eligibilitate in formularul pentru declarare subcontractanti se specifica \" nu este cazul\". Declaram ofertantul eligibil. In anexa la ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - descalificare contraofertant yogub yogub As dori sa-mi descalific un contracandidat, in conditiile in care ii lipsesc niste documente, dupa cum urmeaza: La Capacitatea tehnica si/sau ... (vezi toată discuția)
Subcontractare legea 98/2016 thinkpadd2017 thinkpadd2017 Vă supun atenţiei şi analizei dumneavoastră următoarea speţă, în vederea oferirii unui punct de vedere. În urma semnării unui contract de lucrări ... (vezi toată discuția)