avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anexa formular oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anexa formular oferta

In documentele de eligibilitate in formularul pentru declarare subcontractanti se specifica " nu este cazul". Declaram ofertantul eligibil.
In anexa la formularul de oferta apare la subcontractanti un procent de 10%.
In restul ofertei tehnice nu apare nici un subcontractant. oferta este acceptabila?
Se poate modifica anexa la formularul de oferta?
Astept un raspuns urgent. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 08:21, 13 Martie 2012
solicitatii ofertantului o clarificare datorita neconcordantelor, o lamurire...si astfel va modifica formularele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa declar un subcontractant atlasconsult atlasconsult Daca ofertez intr-o procedura de achizitie publica, iar procentul de lucrari pe care vreau sa-l subcontractez este la nivelul 3-5%, sunt obligat sa declar ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - descalificare contraofertant yogub yogub As dori sa-mi descalific un contracandidat, in conditiile in care ii lipsesc niste documente, dupa cum urmeaza: La Capacitatea tehnica si/sau ... (vezi toată discuția)
Ofertã inacceptabilã pe motiv cã nu am declaraþia privind subcontractanþii Katri Katri Bună ziua! Tocmai mi-a fost declarată inacceptabilă oferta pe motiv că nu am depus Formularul privind subcontractanţii iar în situaţia în care nu era ... (vezi toată discuția)