avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor ce pot face?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

ce pot face?

eu si sotul avem o firma,dar datorita unui contract de confidentialitate la fostul loc de munca,firma a fost inregistrata pe numele fratelui meu.in urma unei relatii extraconjugale a sotului,a luat decizia de a parasi domiciliul si de a divorta.cum pot demonstra ca firma e de fapt a lui...?in urma unei discutii cu contabila firmei,mi s-a confirmat faptul ca el nu are bunuri fixe pe firma si nu figureaza inscris nici macar ca asociat.avem doi copii si nu vrea sa facem nici un act pentru intretinerea acestora.va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:42, 28 Februarie 2011
Nu puteti invoca propria dvs., culpa .Nu puteti si nu trebuie dovedit ca firma e a sotului atata timp cat e pe numele altei persoane .
In ce priveste incredintarea si pensia de intretienre a minorilor ,va stabili instanta cuantumul pensiei si obligatia de intretinere .Introduceti divortul si toate se vor rezolva.
Problema nu este asa de complicata pe cat se pare. La firma respectiva daca nu are obligatii nu are nici drepturi. Privind pensia de intretinere pentru cei doi copii minori, puteti cere sa fie obligat sa plateasca o pensie in favoarea minorilor 1/3 din salarul net mediu pe economie.
Cererea puteti sa o formulati pe Ordonanta Presedintiala, pentru ca presupune urgenta si executarea vremelnica, pentru ca in timp cuantumul pensiei se poate modifica in functie de veniturile celui care plateste, deasemeni si de nevoile acestuia, cat si ale celor doi minori. Instanta este aceea care va dispune;;;:((:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Custodie katykati katykati Buna seara . Pot parasi tara impreuna cu copiii pe care i-am castigat printr-o ordonanta de urgenta(ordonanta presidentiala incredintare minori)? VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Va rog frumos,am mare nevoie de un raspuns ana maria1977 ana maria1977 sotul meu a parasit domiciliul pe data de 16-02-2011.suntem casatoriti si avem impreuna o fetita de 3 ani si o fetita de 14 ani dintr-o relatie amterioara,a ... (vezi toată discuția)