avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzatoarele fura din bani-cum le opresc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzatoarele fura din bani-cum le opresc?

buna ziua. am un magazin cu materiale de constructii si sunt convinsa ca vanzatoarele iau din bani. cum pot sa fac sa le controlez? pot sa le caut in geanta cu acordul lor? sa nu mai vina cu genti la lucru?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:03, 28 Februarie 2011
Buna seara !
Daca au gestiune puteti face inventar ( eventual inopinant ) , puteti face si un regulament de ordine interioara in care stabiliti masuri concrete in acest sens ...
sunt foarte multe articole si un inventar dureaza cam 2 zile, tot ele numara pt ca fiind asa multe stiu si preturile.
nu stiu care ar trebui sa fie masurile concreta pe care sa le trec in regulament
Montati camere de luat vederi. Monitorizati activitatea angajatilor, dupa ce in prealabil ati stabilit un regulament de ordine interioara - ex. banii se incaseaza numai intr-un anumit loc, hainele si bagajele se tin intr-un vestiar unde accesul este permis la venire si la plecare etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente Costin33 Costin33 Bună ziua. Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente, astfel încât conținutul lor să fie vizibil fără să fie deschise. Este ... (vezi toată discuția)
Competenta firma de paza lykutza lykutza Sunt angajat la o firma privata care are incheiat un contract cu o firma de paza. Intrebarea mea este urmatoarea: firma de paza, prin angajatii ei, are ... (vezi toată discuția)
Plangere furt telefon dintr-o sala de sport Floryma Floryma Buna ziua, Scriu pentru prima data (desii sunt un abonat vechi al site-ului) si sper sa ma poata ajuta cineva. Am tot cautat raspunsuri pe internet si fara ... (vezi toată discuția)