buna seara: cine ma poate ajuta,am si eu o problema si nu stiu unde sa ma adresez...am avut o masina din anul 1977 pe care am dus-o la fier vechi (nu la REMAT)si am primit o adeverinta din care rezulta ca am predat-o centrului respectiv(care nu este autorizat) dar actele si plcutele de inmatriculare sunt la mine.as dori s-o radiez de la financiar.ce pasi trebuie sa urmez?cineva mi-a recomandat sa dau o declaratie pe propria raspundere ca masina nu mai exista...stiti ceva in legatura cu asta?am fost cu acea adeverinta(de la centrul de fier vechi)la politie si mi-au spus ca nu o pot radia pt ca acel centru nu este omologat...ce pot face? va multumesc....:help:
Buna seara !
In cazul vehiculelor inmatriculate inainte de 1 iulie 1993 , care detin certificate de inmatriculare si numere vechi sau care au o vechime mai mare de 30 de ani , radierea se popate face in baza unei declaratii pe propria raspundere a titularului sau a mostenitorilor acestuia care sa ateste ca vehiculul a fost dezmembrat sau retras definitiv din circulatie si nu mai circula pe drumurile publice ... :)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.