avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In perioada de somaj ma pot pensiona pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In perioada de somaj ma pot pensiona pentru invaliditate?

Buna ziua
Acum 5 am fost depistat cu Hepatita c , iar boala s-a agravat in timp.
Medicul mi-a propus anul trecut sa ma pensioneze pe caz de boala, dar am refuzat
De 2 luni sunt am fost disponibilizat, si actualmente sunt in somaj.
In perioada de somaj ma pot pensiona pe caz de boala?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 1 Martie 2011
1. Va puteti pensiona pentru invaliditate si in timp ce sunteti in somaj.
2. Luati legatura cu medicul sa va trimita la comisia de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap MitreaINastase MitreaINastase sotul meu este pensionat pe caz de boala de la varsta de 36 ani deoarece a facut accident vascular cerebral ramanand cu pareza pe partea stanga si partial ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate MCassandra MCassandra Am 41 ani,22ani serviciu.Acum 7 ani am suferit o interventie chirurgicala la coloana (hernie de disc L5S1).Anul acesta boala a recidivat iar in luna august am ... (vezi toată discuția)