avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa imi raspundeti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa imi raspundeti

buna ziua am si eu o problema,sunt maritata si am un copil de 1 an si 2 luni,si stau pe curte la soacra mea.de aproape 3 ani de zile,eu sunt venita dela oras iar sotul sta la tara cu mama lui si fratele sotului.nu lucreaza nici unul din ei..eu am lucrat pana am ramas insarcinata.Problema e urmatoarea..vreau sa plec de aici k nu mai rezist mam imbolnavit de tot,orice as face nu e nimik bine,soacra mea e putin bolnava cu nervi sa imbolnavit k a fost batjocorita de soacra ei si k ia murit sotul,nu ma lasa deloc in pace,nu mai suport,stau cu zile incuiata in casa k mereu face crize de nervi,k iam luat baitau k nu stiu ce,k de ce am venit pe ograda lor k imi trebuie avere.Vreau sa plec k nu mai SUPORT vreau sa ma duc acasa la parintii mei. Cat am fost gravida la fel facea.nu mai suport deloc si vreau sa imi iau copilasul sa plec acasa,pot?se poate intampla ceva?sotul normal k tine cu mama lui nu tine cu mine.copilu daca il las 30 de minute cu ei numai comenteaza k e o pacoste k nu il suporta k zice k umbla peste tot k i trebe toate alea.ar fi in stare sa ma trimita la munca.mas duce dar nici cu copilu nu sta nici unu,va rog sa imi raspundeti pot sa plec,oricum el nu lucreaza si nu are ce sai ofere copilului,va rog mul ajutatima.CU RESPECT.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 17:25, 4 Martie 2011
Manole Dumitru a scris:

... Daca sotul nu te bate , nu este betiv, si daca este un om cu care sa te intelegi..

Multi barbati spun cand femeia lor vrea sa plece: Ce ai? Ca doar nu te bat, nu sunt betiv, nu umblu cu altele... Te-ai saturat de bine, asta ai! Si noi trebuie sa intelegem de aici ca au aptitudini de sot si tata, iar aceste 3 ''calitati'' (nu se bat cu femeile, nu vin in patru labe de la carciuma si nu platesc pentru sex) sunt suficiente pentru a tine langa ei o servitoare eficienta si tacuta.
Daca esti convinsa ca nu mai este nicio cale de schimbare in bine a situatiei, actioneaza dupa cum ai fost sfatuita si capul sus, viata e atat de urata cat ii dai tu voie sa fie! Succes :luck:

:offtopic: Un gentleman este un barbat care nu loveste niciodata o femeie fara sa fie provocat - Henry Louis Mencken
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
ContSters126200, utilizator
va multumesc din suflet pentru sfaturi,o sa ma gndesc si o sa fac ce cred eu k e mai bine,numai k nu ma gandesc numai la mine si doar la copilas,k e frumos sa cresca langa tata,bun sau rau de gura e tatal lui.Nu ar fi nici o problema dak ar fi intelegere,dupa ce k e grea viata si un loc de munca nu il gasesti...mas duce si femeie de serviciu numai sa aduc un banut acasa la copilas,k e foarte greu.o zi frumoasa va doresc si numai bine.multumesc
Cel mai important este copilul.
Atmosfera din acea casa este extrem de nociva in primul rind pentru copil.Nu este indicat nici pentru dvs.sa suportati asemenea manifestari de "violenta psihica" si (posibil si fizica).Cum v-au sfatuit si domnii avocati puteti pleca din acea locatie nefavorabila dezvoltarii armonioase a copilului dvs. Alegerea va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor carmad carmad Am o ruda care are un minor de 2 ani si 9 luni si o fata de 14 ani. Este despartita si de cateva luni bune a cunoscut pe internet un invidiv care se comporta ... (vezi toată discuția)
Adulter. si parasirea de familie gloria82 gloria82 Buna ziua. Verisoara mea , este casatorita de mai mult de 10 ani ..din aceasta casatorie a rezultat si un copilas. ( are aproape 3 ani) Sotul traieste cu o ... (vezi toată discuția)