avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Femeie de serviciu sau agent de curatenie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Femeie de serviciu sau agent de curatenie?

Ce diferenta este intre "femeie de serviciu" si "agent de curatenie"?
Care este legatura cu "ingrijitor de cladiri"?

Cel mai recent răspuns: adxmonica , utilizator 15:11, 1 Martie 2011
Conform clasificarii ocupatiilor din Romania femeia de serviciu necesita ca nivel de instruire studii generale iar agentul de curatenie studii medii dar in practica au aceleasi atributii si responsabilitati dupa umila mea parere.
Ingrijitorul de cladiri (studii generale) poate fi seful femeii de serviciu sau al agentului de curatenie dar raspunde in solidar de realizarea sarcinilor de serviciu si are cateva responsabilitati in plus.
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functie? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa intreb, deci in 20 luna aceasta voi da examenul caci am terminat cursul de SSM,durata cursului a fost de 80 h, functia actuala pe care o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie ... Rabia Rabia Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie sa aiba si daca este nevoie de studii de specialitate, si daca pot angaja opersoana spaniola ... (vezi toată discuția)
Studii minime ptr grupele din cor liliana1984 liliana1984 Buna ziua, Sunt novice in acesta meserie si am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa angajez un magaziner care are studii gimnaziale? Unde gasesc in legislatia ... (vezi toată discuția)