avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gradatie merit invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gradatie merit invatamant

Am obtinut gradatie de merit. Am beneficiat de ea 1 an, dupa care, din septembrie 2009 am intrat in concediu pt.ingrijire copil pt.2 ani. Urmeaza sa ma intorc la munca in septembrie 2011. Cat timp o sa mai primesc gradatia ? 1 singur an sau 3 ? In metodologie scrie ca se acorda pe o perioada EFECTIVA de 4 ani.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:00, 2 Martie 2011
Rezervarea gradatiei de merit se produce in cazurile limitativ prevazute de metodologie. CCC nu este una dintre precizari. Ar urma sa mai primiti un an. Poate apar ceva precizari noi.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
elena138, utilizator
Multumesc pt. raspuns.
Ce s-a intamplat cu banii pe perioada de 2 ani cat am lipsit de la catedra?
:))..cred ca a fost o gluma intrebarea dvs., nu? doar nu credeti ca banii aferenti gr. i-a bagat cineva in buzunar? este chiar o naivitate dusa la extrem....
Intrebarea se referea la faptul daca s-a intrerupt pe 2 ani virarea banilor, sau au fost folositi de scoala in alte scopuri.Nu ca s-a folosit cineva personal de ei.
Plata este suspendata. Nu se foloseste nimeni de bani, pentru ca indemnizatia CCC nu e platita de scoala, ci din bugetul asigurarilor sociale (cred ca asa se numeste). La intoarcerea din CCC, se reia plata salariului, care va fi calculat ca in ultima luna de pana la intrarea in CCC. :)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatie de merit-invatamant luminik luminik Un cadru did. prin concurs de dosare, castiga pt urmatorii 5 ani scolari , o gradatie de merit care reprezinta 25% din salariu. Reuseste sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Gradatie de merit intrerupta de concediu crestere copil sarah12 sarah12 Am beneficiat de gradatie de merit din 2008 pana in septembrie 2009, cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.Voi reveni la scoala in septembrie ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)