Am obtinut gradatie de merit. Am beneficiat de ea 1 an, dupa care, din septembrie 2009 am intrat in concediu pt.ingrijire copil pt.2 ani. Urmeaza sa ma intorc la munca in septembrie 2011. Cat timp o sa mai primesc gradatia ? 1 singur an sau 3 ? In metodologie scrie ca se acorda pe o perioada EFECTIVA de 4 ani.
Multumesc.
Rezervarea gradatiei de merit se produce in cazurile limitativ prevazute de metodologie. CCC nu este una dintre precizari. Ar urma sa mai primiti un an. Poate apar ceva precizari noi.
:))..cred ca a fost o gluma intrebarea dvs., nu? doar nu credeti ca banii aferenti gr. i-a bagat cineva in buzunar? este chiar o naivitate dusa la extrem....
Intrebarea se referea la faptul daca s-a intrerupt pe 2 ani virarea banilor, sau au fost folositi de scoala in alte scopuri.Nu ca s-a folosit cineva personal de ei.
Plata este suspendata. Nu se foloseste nimeni de bani, pentru ca indemnizatia CCC nu e platita de scoala, ci din bugetul asigurarilor sociale (cred ca asa se numeste). La intoarcerea din CCC, se reia plata salariului, care va fi calculat ca in ultima luna de pana la intrarea in CCC. :)