avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Gradatie de merit-invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Gradatie de merit-invatamant

Un cadru did. prin concurs de dosare, castiga pt urmatorii 5 ani scolari , o gradatie de merit care reprezinta 25% din salariu. Reuseste sa beneficieze de acest drept 2 ani. Ramane gravida. Face un copil. Intra in concediu de crestere copil. In cei doi ani de concediu pierde gradatia. Nu mai are dreptul sa o ia , cand revine la scoala ,pt ca se considera de inspectoratele scolare / contabili ca acest concediu CCC suspenda CIM din motive imputabile mamei CONFORM Codului muncii. Va rog sa mi dati un raspuns avizat. Personal consider o nedreptate sa-mi imputi dreptul de a -mi creste copilul. Nu e dreptul neu sa mi se continue inca 3 ani dupa ce revin la catedra?? Multumesc ff mult pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 01:42, 11 Februarie 2017
Nu știu cât de avizt este răspunsul meu, dar dacă vedeti anexa la ORDINUL nr. 6161 din 22 decembrie 2016 pentru aprobarea Metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat în sesiunea 2017, vei consata situațiile în care se menine sau se pierde gradația de merit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare gradatie de merit in invatamant molanca molanca Sunt angajata intr-o unitate de invatamant si in data de 01.07.2008 am primit gradatie de merit pe o perioada de 4 ani , conf. Ord.MECT nr. 2575/09.11.2007 . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am obtinut gradatie de merit in invatamant la 1 sept. ... nadiuca nadiuca Buna ziua! Am obtinut gradatie de merit in invatamant la 1 sept. 2016 si expira la 31 aug. 2021. De la 1 sept 2019 am intrat in concediu de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)