avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am obtinut gradatie de merit in invatamant ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am obtinut gradatie de merit in invatamant la 1 sept. ...

Buna ziua! Am obtinut gradatie de merit in invatamant la 1 sept. 2016 si expira la 31 aug. 2021.
De la 1 sept 2019 am intrat in concediu de crestere copil pentru 2 ani, timp in care gradatia de merit mi-a fost suspendata.
Ma voi reintoarce la catedra la 1 iulie 2021.
Intrebarea mea este: Cand ma voi reintoarce la catedra gradatia mea de merit se va prelungi inca 2 ani, cat timp mi-a fost suspendata sau inceteaza la data expirarii ei? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 26 Februarie 2021
Vi se va prelungi durata de acordare a gradatiei de merit pana la implinirea efectiva a celor 5 ani de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal invatamant floaredoina floaredoina Sunt titulara in invatamant si de la 1 sept 2011 sunt in concediu fara plata de la scoala.De atunci am contract de munca la o firma privata,catedra mea ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Acordare gradatie de merit in invatamant molanca molanca Sunt angajata intr-o unitate de invatamant si in data de 01.07.2008 am primit gradatie de merit pe o perioada de 4 ani , conf. Ord.MECT nr. 2575/09.11.2007 . ... (vezi toată discuția)