Sunt titulara in invatamant si de la 1 sept 2011 sunt in concediu fara plata de la scoala.De atunci am contract de munca la o firma privata,catedra mea fiindu-mi retinuta pana la 31 aug 2012.Incepand cu 1 dec 2011 intru in concediu prenatal.Unde voi depune cererea de intrare pe prenatal,la scoala unde am catedra retinuta dar sunt in CFP sau la firma in care am muncit din sept pana acum?
1. La actualul angajator depuneti certificatele medicale pentru concediul de maternitate (nu trebuie sa faceti nici o cerere de intrare in prenatal).
2. Vedeti ca 1 dec. 2011 a fost, deci ati cam intrat in concediu de maternitate.
Multumesc mult.Sarbatori frumoase!
Si atunci la 1 sept 2012 va trebui sa ma intorc la postul retinut un an in invatamant sau pot intra pe CIC pana cand va implini 2 ani,respectiv undeva in ianuarie 2014?
Somaj dupa cic
p.roibanescu
buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Transe vechime
iliutaana
as vrea sa ma ajutati sa-mi stabilesc transa de vechime. mentionez ca lucrez in educatie incepand cu anul 2000. in per 2000/2001 am lucrat la catedra, in ... (vezi toată discuția)