avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificare pentru munca in fast food?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificare pentru munca in fast food?

Buna ziua,
pentru a lucra intr-un fastfood este nevoie de o calificare anume?
atata timp cat nu este angajat la vanzare, trebuie sa aiba o calificare anume?
Cel mai recent răspuns: ginutz_a , utilizator 11:18, 2 Martie 2011
Sigur ca trebuie

in principiu poate fi vorba de "lucratori in alimentatie" cod COR 5123.2.1 sau 5123.1.1 ... bucatar - cod 5122.01, 5122.03 .... dar fara a se rezuma doar la acestea ... kiar si pentru "spalator vase" exista un cod - "lucrator bucatarie" cod 9132.03

consultati Clasificarile Ocupatiilor din Romania (COR) .. se gaseste pe net
intrebarea de fapt era alta: pot angajatii din fast food sa lucreze doar pe baza unei diplome de liceu, fara curs de bucatar sau alte cursuri?
Buna ziua,

Depinde pe ce post ii angajati! Puteti sa ii angajati pe postul de lucrator bucatarie.

Cu stima,
Ionita Florin
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa imi deschi un fast food cod caen 5610, as ... giuliano98 giuliano98 Buna ziua, doresc sa imi deschi un fast food cod caen 5610, as avea nevoie de o lamurire pentru ca gasesc raspunsuri diferite pe internet. Poti deschide un ... (vezi toată discuția)
Cod cor lavinia_gmx lavinia_gmx Buna ziua, intr-un restaurant de tip fast food, o singura persoana se poate ocupa si de partea de bucatarie si de partea de caserie? daca da, sub ce cod cor? (vezi toată discuția)
Intrebare despre cursuri autorizate ozzy_alexx ozzy_alexx Buna ziua am si eu o intrebare petnru deschiderea unui fast food ce calificare imi trebuie o doamna de la ORC mi`a zis ca trebuie bucatar ospatar alta ... (vezi toată discuția)