avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare despre cursuri autorizate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare despre cursuri autorizate

Buna ziua am si eu o intrebare petnru deschiderea unui fast food ce calificare imi trebuie

o doamna de la ORC mi`a zis ca trebuie bucatar ospatar
alta doamna lucrator in comert
alta doamna Igiena muncii.

va cer o parere ca m`am saturat de plimbat .. multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:15, 10 Octombrie 2012
Daca va faceti un SRL nu va trebuie nici o diploma de ospatar, in schimb va trebuiesc niste cursuri care se fac contra-cost, ceva legat de sanatatea publica.
Daca va faceti un PFA va trebuie intr-adevar si o diploma in domeniu, eventual ospatar-bucatar, dar si acelasi curs pe care trebuie sa-l faceti si la SRL.
E acelasi tip de curs pe care-l fac si cei care lucreaza la magazinele alimentare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursde vanzator pt. un inginer care isi deschide un ii ginan ginan Buna seara, asa din curiozitate care este parerea dumneavoastra in legatura cu faptul ca la ORC mi s-a impus sa fac un curs de lucrator comercial, desi posed ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridica imi trebuie? AndreiGL AndreiGL Buna, doresc sa încerc comerțul fast food la festivaluri sau ocazii speciale cu rulota sau stand , întrebarea este , pot comercializa mancare (plăcinte, ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)