avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce forma juridica imi trebuie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce forma juridica imi trebuie?

Buna, doresc sa încerc comerțul fast food la festivaluri sau ocazii speciale cu rulota sau stand , întrebarea este , pot comercializa mancare (plăcinte, băuturi răcoritoare) cu un pfa sau imi trebuie un i.i ? Nu am curs de bucătar sau in domeniu
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:19, 25 Ianuarie 2023
srl. ulterior, puteti angaja un bucatar
Puteti înființa un PFA pentru comercializarea.
in acest caz poate comercializa doar produse preambalate. petentul nu are o calificare, deci nu poate manipula produse proaspat gatite
S-a intrebat pentru comercializare ...
adevarat, insa a scris "mancare (placinte,...)" si, mai sus, "fast food." daca vrea sa vand fast food preambalat adica rece, succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen4711 tazuu tazuu Buna ziua, Am luat autorizatie de functionare de la primarie pentru comert la o partie de ski. Am o rulota comerciala in care vreau sa vand produse fast food ... (vezi toată discuția)