avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN4711
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN4711

Buna ziua,
Am luat autorizatie de functionare de la primarie pentru comert la o partie de ski.
Am o rulota comerciala in care vreau sa vand produse fast food , sucuri, apa bere , dar si mancare gatita (ex. fasole cu carnati).
Intrebari:
1. Pot functiona cu codul caen 4711 sau trebuie sa declar si alte coduri?
2. Autorizatia sanitar-veterinara mai este valabila in cazul in care se mai adauga si alte coduri caen?
3. Pot angaja 2 persoane (dintre care una fiind mama mea) , pentru desfasurarea activitatii , eu neputandu-ma ocupa personal ?
4. Punctul de lucru se declara unde este sediul societatii , ori in judetul unde se va desfasura activitatea la partia de ski.
Multumesc tuturor celor interesati sa ma lamureasca.

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)