avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie ,in calitate de mattor,pentru Fond-plangere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie ,in calitate de mattor,pentru Fond-plangere contraventionala

Am primit aceasta citatie si chiar nu stiu de ce!Nu am fost martor la nimic!Ma puteti ajuta?MULTUMESC.:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 21:07, 1 Martie 2011
Prezentati-va la data stabilita in fata instantei de judecata.Faceti-o ,pentru ca daca nu va conformati,veti fi amendat si adus cu mandat de aducere.Probabil ca una dintre cunostintele dvs.v-a indicat ca martor.
aveti obligatia de a va prezenta. daca nicium nu puteti fi prezent la termenul respectiv, faceti o adresa catre judecatorie si aratati motivul pt care nu puteti fi prezent si solicitati sa fiti citat la termenul urmator.
Cand va va arata judecatorul semnatura pe proces-verbal probabil va veti aminti, asa se intampla. Asta daca nu ati fost propus de vreun prieten fara sa va anunte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Noname003 Noname003 un amic a avut un conflict cu cineva acum 3 ani iar pe mine m-a luat ca martor. acum 2 zile mi-a venit citatie acasa ca sa ma prezint la judecatorie. eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Consiliere juridica birzaveanu birzaveanu Am fost chemat in instanta in luna martie 2010 in calitate de parte vatamata, in proces cu d-l \"X\" in calitate de inculpat pentru inselaciune(art.215 C.p.). ... (vezi toată discuția)
Neprezentare citatie Fulgerr Fulgerr Buna ziua! Voi povesti putin ca sa aveti o idee si astfel sa ma puteti sfatui mai bine, daca doriti. Intr-o seara, doi tipi s-au luat de mine si cativa ... (vezi toată discuția)