avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salariu mediu pe unitate

Buna ziua!
Am o nelamurire referitor la acest salariu mediu pe unitate.
Exista un termen limita pentru depunerea cererii si a copiei de pe certificatul de nastere al copilului?
Intreb asta, pentru ca in 2009, atunci cand am nascut n-am stiut despre legea aceasta iar Societatea la care lucrez nu m-a instiintat.
Exista sansa, acum sa fac o solicitare, pentru a beneficia de acest salariu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil neva neva Buna ziua, intrebarea mea e in legatura cu salariul mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil (Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel ... (vezi toată discuția)
contractul colectiv de munca unic la nivel national 2007-2010. ioanaelvira ioanaelvira Am o nelamurire in legatura cu art. 51 din Contractul colectiv de munca unic la nivel national 2007-2010. In acesta, la art. 51 lit. c, apare prevederea ca ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate pentru nastere copil liliana89 liliana89 am si eu o problema...am nascut pe data de 10.10.2010 si pe data de 18.11.2010 am facut cerere catre societatea la care am lucrat sa-mi acorde un salariu mediu ... (vezi toată discuția)