Din moment ce s-au stabilit :...schimbarea de domiciliu,..deplasare ce depaseste 8 zile....justificarea locului de munca,oare aceasta nu reprezinta,implicit o interdictie a parasirii teritoriului Romaniei?
Incalcarea obligatiilor dispuse in cuprinsul teremenului de incercare nu constituie infractiune , insa , incalcarea lor cu rea credinta poate conduce la revocarea beneficiului suspendarii pedepsei si executarea ei intr-un loc de detentie.
Totusi, daca mijloacele prin care realizati aceasta incalcare, constuie prin ele insele infractiune, de pilda trecerea ilegala a frontierei, atunci da, avem si o infractiune , care se va retine ca termen al recidivei, si pentru care veti primi o alta pedeapsa .
Este evident ca ,de vreme ce aveti interdictii de genul celor mentionate in hotarare, care privesc deplasarile in alte localitati, cu atat mai mult aveti si interdictia de a nu parasi tara, chiar fara a fi expres mentionata.
Nu stiu ce anume intentionati sa faceti, insa pot sa deduc faptul ca, din moment ce va interesati despre posibilitatea atingerii persoanelor cu care aveti legaturi, aveti si un plan.
Nu , aceste persoane nu au nimic de-a face cu interdictiile dvs., ele va sunt adresate dvs.si nu lor, sunteti deci singura persoana pasibila de a suporta consecintele .
Trebuie sa respectati intocmai masurile de supraveghere dispuse de instanta.
Daca vi s-a interzis de a lua legatura cu anumite persoane trebuie sa va conformati.
Asa cum veti observa, aveti obligatia de a anunta orice deplasare ce depaseste 8 zile. In consecinta va trebui sa anuntati deplasarea dvs. in strainatate daca depaseste 8 zile si data intoarcerii cu conditia sa nu aveti intredictia expresa de a nu depasi limita teritoriala impusa.
Consecinta nerespectarii : executati pedeapsa in regim de detentie.
Va multumesc mult pentru amabilitate si raspuns. Am inteles exact ceea ce mi-ati spus. Daca imi permiteti doresc sa va mai pun o intrebare... Din cate am inteles eu hotararea a fost pronuntata undeva la sfarsitul anului 2010, iar persoana in cauza era deja plecata in strainatate si nu s-a mai intors. In aceasta situatie care e situatia juridica a persoanei in cauza... care sunt consecintele legale...ce poate sa i se intample?
Cu multumiri!