avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura Avon
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura Avon

Buna ziua,

Problema mea este ca mi s-au facturat 91 de produse pe care eu nu le comandasem, alaturi de comanda pe care intr-adevar o postasem pe site-ul de comanda. Au existat probleme cu serverul, am dat refresh de mai multe ori la completarea formularului de comanda. A doua zi dimineata am vazut deja facturata o suma mult prea mare pentru buzunarul meu. Am dat telefoane la Bucuresti si la directorii de vanzari si mi s-a spus ca mi se accepta ca si retur doar jumate din produsele comandate, urmand ca cealalta jumate sa o platesc si sa o comercializez singura.

Am refuzat sa primesc coletul in speranta ca va merge retur si ca nu voi fi obligata sa platesc suma respectiva.

Cei de la Bucuresti considera ca e eroarea mea si nu vor sa primeasca returul complet. Mie personal mi s-ar fi parut corect sa primesc un telefon prin care sa mi se ceara sa confirm comanda respectivelor 91 de bucati din acelasi produs cosmetic, e imposibil sa nu se fi sesizat cineva cand a fost procesata comanda. Chiar daca ar fi fost eroarea mea, tot nu cred ca e normal ca ei sa refuze returul.

Sa fac plangere la OPC? Mi se poate impune sa platesc factura respectiva din moment ce eu nu accept produsele?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 18:58, 1 Martie 2011
Buna ziua !
Cat timp nu ati semnat un contract angajant in acest sens , puteti refuza intreaga marfa ... este drept ca unele firme vor sa profite in astfel de situatii , insa legea nu e de partea lor .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda online incompleta Ronita Ronita Buna ziua, am comandat online 4 furtune de vacuum pentru masina. Pe site scria ca au o lungime de 2m. Am fost sunat ca sunt disponibile doar 3 bucati (6m). Am ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)
Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)