avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului de conducere

SANT IN SPANIA DE 12 ANI ,,AM REUSIT AICI SA-MI SCOT PERMISUL DE CONDUCERE B SI C .LUNA VIITORE MA INTORC ACASA SI AS VREA SA-MI SCOT IN ROMANIA CATEGORIA E ,,CE TREBUIE SA FAC MENTIONEZ CA AM PERMIS DE CONDUCERE SPANIOL...IN CE CONDITI POT PRESCHIMBA PERMISUL SPANIOL IN ROMANESC ?

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de conducere in spania dupa detinerea numarului nie PooL11 PooL11 Am o nelamurire Am numarul NIE din 2007, detin Cat.B din 2006 scoasa in Spania si mi-am scos categoriile C,CE in 2013 in Romania. Intrebarea mea este: pot ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto spaniol in roman floroo floroo salut tuturor, va rog sa ma jutati in privinta unui dubiu,deoarece nici politia nu stie deocamdata sa-mi raspunda concret,asta in cazul in care cineva s-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)