avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cunoscatorii,recurs la cerere perimata in fond!???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cunoscatorii,recurs la cerere perimata in fond!???

buna seara
cererea reclamantului pe fond, s-a perimat de drept, situatie costatata prin sentinta a tribunalului-intrebarea mea este: cat de eficient pot folosi aceasta in apararea mea impotriva recurentului?si ar mai fi cate o chichita....recurentul cere curtii de apel, sa se pronunte asupra exceptiei necompetentei materiale a instantei de fond(tribunal)intr-o cerere pe "obligatia de a face"(pretinde el, incadrata gresit de instanta ca litigiu de munca)-chestiune corecta,dar, totodata, el nu a facut nimic in acest timp, la fond, stand sub adapostul calificarii cererii ca litigiu de munca, netimbrand-o,etc-as putea invoca si aceasta culpa a lui?!!..mai mult decat atat: sentinta a fost pronuntata in noiembrie anul trecut, comunicata reclamantului in 31.12., acelasi an si el, declara recurs pe 05.01.2011-art.301 zice de la comunicare pentru absenti,dar el pur si simplu nu a vrut sa se prezinte la ultima sedinta de la fond, fiind in incinta tribunalului, procedura fiind legal indeplinita;oare as putea sa invoc eu aceasta culpa procesuala a lui, pentru exceptia tardivitatii recursului sau!?

imi pare rau ca nu m-am facut inteles...obiect: litigiu de munca,instanta: tribunalul, perimarea s-a facut in baza 248,in baza referatului grefierului..
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
nicusorilinca, utilizator
1. Ce obiect avea litigiu respectiv?

2. Ce a pronuntat tribunalul?

3. Cine a invocat perimarea cererii de chemare in judecata?
va solicit parerea dvs!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie recurs neeliberare carnet munca Corina Capotã Corina Capotã Am o mare nedumerire! Am avut o speta bazata pe Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de munca, (act care va fi abrogat de dispozitiile Codului Muncii abia ... (vezi toată discuția)
Decizie recurs neeliberare carnet munca Corina Capotã Corina Capotã Am o mare nedumerire! Am avut o speta bazata pe Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de munca, (act care va fi abrogat de dispozitiile Codului Muncii abia ... (vezi toată discuția)