avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis conducere anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis conducere anulat

care este data cea mai apropiata cand te poti prezenta la examen dupa expirarea condamnarii cu suspendare de 4 luni
Pai trebuie vazut daca s-a anulat permisul pentru fapta pentru care a fost condamnat.
In acest caz curge un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii
O cunostinta, cetatean francez, a fost condamnata la 4 luni cu suspendare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange. Omul locuieste de vreo 10 ani in Romania, dar a ramas cu cetatenie franceza. Si el trebuie sa dea examenul asta ca sa-si recupereze permisul?
Odata ce permisul a fost anulat , trebuie sa fie sustinut un nou examen , in vederea redobandirii dreptului de a conduce pe drumurile publice.

(intr-un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, termen care s-a scurs ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan clarias clarias Buna ziua,am si eu urmatoarea problema-un sofer prins de politie in trafic cu alcoolemie de 0,95 la mie- ce se intimpla cu permisul lui(e anulat sau e ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat - data la care se poate da examen dyym1 dyym1 La data de 24 10 2012 s-a pronuntat o hotarare de condamnare la 3 (trei) luni inchisoare , cu suspendare , pentru conducerea unui vehicul in stare de ebrietate ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte domilescu domilescu am avur o alcoolemie de 0,86 in alcool text cat o sa imi iese la sange? ce mise poate intampla am fost singur in masine si am lovit un stal nu avem viteza am ... (vezi toată discuția)