avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se pot introduce actele pentru pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se pot introduce actele pentru pensie?

buna ziua,
se pot baga actele pentru obtinerea pensiei a unei persoane care are 26 de ani in campul muncii (varsta 51 ani)??

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:44, 1 Martie 2011
alex_oana a scris:
se pot baga actele pentru obtinerea pensiei a unei persoane care are 26 de ani in campul muncii (varsta 51 ani)??

Daca persoana a lucrat in conditii normale si in sistemul public, nu poate beneficia de pensie la varsta de 51 de ani, indiferent daca este barbat sau femeie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! va rog sa-mi spuneti care este nr. minim de ani care trebuie lucrati in strainatate (Italia), cu contract bineinteles, ca sa pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani de munca ai drept la pensie in italia, lucrand sub contract italian chiru_sorin chiru_sorin Buna ziua, Sunt marinar si din 2006 lucrez cu companii italiene de navigatie. Imi sunt platite toate darile la statul italian, inclusiv asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)
Pensie ìn italia Oana_Maria_ Oana_Maria_ Bunà ziua , as vrea sà stiu dacà mama mea ìn vàrstà de 60 de ani residentà in Italia de un an, nu lucreazà aici, momentan stà cu fetita mea, ... (vezi toată discuția)