avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna seara am si eu o intrebare referitor la o mostenire acum 25 ani bunicul meu a decedat ramanand doar bunica s-a facut o succesiune prin care reiese ca bunica este proprietar mama mea si cu unchiul meu cedand in favoarea ei intrebarea mea este daca bunica mea poate sa ii faca act de proprietate unchiului meu fara a-i se cuveni nimic mamei mele? cu stima va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:32, 1 Martie 2011
In timpul vietii, proprietarul poate dispune de bunurile sale cum doreste.
vaentin_dragan a scris:

buna seara am si eu o intrebare referitor la o mostenire acum 25 ani bunicul meu a decedat ramanand doar bunica s-a facut o succesiune prin care reiese ca bunica este proprietar mama mea si cu unchiul meu cedand in favoarea ei intrebarea mea este daca bunica mea poate sa ii faca act de proprietate unchiului meu fara a-i se cuveni nimic mamei mele trebuie si semnatura mamei in cazul in care bunica se hotaraste sa ii vanda unchiului?
va multumesc anticipat
cu stima D V
sigur ca bunioca poate vinde tot ce este al ei fara sa intrebe pe nimeni.
acum depinde in ce mod s-a dezbatut succesiunea.
daca s-au impartit si bunurile si fiecare stie ce ii apartine atunci poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dulse dulse buna ziua!am o problema la care sper ca voi gasi un raspuns cert aici.poate bunica mea sa.i faca act pe teren si casa matusii mele,daca bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii dragosandronic dragosandronic Buna ziua, In anul 1993 bunicul meu a decedat, in urma acestuia mostenitori ramanand bunica mea, sotia acestuia, si cei doi fii ai lor, tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)