avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... apostila pentru acte firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

apostila pentru acte firma

Am nevoie de o apostila pentru actele unei firme.Trebuie toate traduse in germana.M-ar interesa sa stiu unde pot face asta,probabil la un cabinet notarial,si cat costa.Si cat dureaza procedeul,pe loc sau mai mult timp.
Dupa traducerea actelor, le legalizati la un notar si mai apoi va adresati serviciului specializat din cadrul prefecturii de pe raza localitatii dvs. Aplicarea apostilei pe actele administrative oficiale se face din 2004 de unul dintre subprefecti.
Costurile le gasiti pe site-ul prefecturii si e in functie de exemplarele solicitate: 46,50 lei pentru un exemplar, 90 lei pentru doua, s.a.m.d.
asdre a scris:

Am nevoie de o apostila pentru actele unei firme.Trebuie toate traduse in germana.M-ar interesa sa stiu unde pot face asta,probabil la un cabinet notarial,si cat costa.Si cat dureaza procedeul,pe loc sau mai mult timp.

Traducerea 24 de ore, daca nu sunt prea multe pagini.
Apostila se rezolva in aceeasi zi, dimineata se depun actel, dupa amiaza se elibereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri traducere ºi legalizare documente madalina883 madalina883 scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Traducere apostilata!/vs/ act original apostilat ContSters298839 ContSters298839 Buna ziua Ma pregatesc pentru obtinerea unei vize K1. Printre multe altele trebuie sa traduc diverse acte- avand in vedere k SUA si Ro sunt ambele semnatare ... (vezi toată discuția)
Acte eliberate in romania se pot traduce, legaliza si apostila la traducator, notar si la prefectura in italia? viola viola ACTELE ROMANILOR PREZENTI IN ITALIA POT FI TRADUSE DE TRADUCATOR AUTORIZAT IN ITALIA APOI LEGALIZATE, APOSTILATE DE NOTAR SI PREFECTURA DIN ITALIA? (vezi toată discuția)