buna ziua ,
ca angajator, ar trebui sa fac poprire pe salariu unor salariati in baza unor hatarari judecatoresti . daca refuz sa fac acest lucru ce mi se poate intampla ? multumesc.
Daca v-au fost transmise de catre instanta in vederea popririi sau exista hotarari de validare poprire atunci sunteti obligata sa procedati la aceste popriri si sa dispuneti virarea in conturile comunicate.
Neconformarea poate insemna nerespectarea hotararilor judecatoresti sau altele (functie de situatia concreta pe care o aveti).
si daca nu ma conformez cine ma da in judecata , banca ? pe ce baza ? eu , ca angajator, nu mi-am asumat raspunderea ca in caz de neplata sa-i opresc din salariu si sa-i virez in anume cont . comisioanele bancare de unde le recuperez ?
Daca instanta a hotarat, trebuie sa va conformati! Altfel, asa cum a mentionat si justicemn nu respectati o hotarartea judecatoreasca ceea ce poate insemna ca puteti suferi rigoarea legii penale.
Poprire pe salariu
papoyashu
Buna ziua, am si eu o nelamurire!
Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)