melika a scris:
am bilantul in minus,si am depus acte pt.obtinerea cetatenie romane.care ar fi solutiile sa arat un venit net.mi s_a spus ceva de un articol 194/2003
Vă referiţi la prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România.;)
ªi din câte înţeleg, vă referiţi la dispoziţiile art. 71 din actul normativ care prevede condiţiile de stabilire a domiciliului în România a străinilor, printre care şi dovada că pe întreaga perioadă la care au făcut dovada şederii temporare legale şi continue prev. de lege, au realizat mijloace de întreţinere după cum urmează:
- cel puţin la nivelul salariului mediu lunar pe economia naţională în cazul străinilor căsătoriţi cu cetăţeni români;
- din activităţile legal desfăşurate pe teritoriul României, în cuantumul prevăzut de prezenta ordonanţă de urgenţă, corespunzător dreptului de şedere acordat până la formularea cererii, în celelalte situaţii.
Dv. vă referiţi la faptul că nu puteţi face dovada realizării mijloacelor de întreţinere în cuantumul expres prevăzut de lege. Dacă nu puteţi face această dovadă, vi se va respinge cererea de stabilire a domiciliului în România şi implicit cetăţenia română.
Noi nu vă putem spune să faceţi un fals. Dacă legea prevede această condiţie, trebuie să o îndepliniţi, sub sancţiunea menţionată mai sus.;)