Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema:din noiembrie 2010 am avut contract pt. o perioada de 3 luni cu o firma iar din 15 feb. urma sa expire contractul.Deoarece nimeni nu mi-a dat de inteles ca contractul se va prelungi eu mi-am cautat de lucru trimitindu-mi CV-ul tocmai la firma la care lucram inca (care sub o alta denumire isi cauta noi angajati,stiu ca CV-ul mi_a fost vazut)Firma la care lucrez mi-a prelungit contractul pt. inca 3 luni pana in 15 mai,se poate sa-mi desfaca contractul de munca pt. ca a vazut ca imi caut de lucru?Este acesta un motiv legal?
Nu este un motiv legal, iar dumneavoastra puteti motiva faptul ca v-ati cautat de lucru deoarece erati nesigura de postul pe care il detineati la momentul respectiv.
Puteti de altfel sa mai aveti un job in paralel cu acesta, nu va poate interzice nimeni acest lucru.
Demisie munca
luiza44
Am lucrat la o firma si nefiind multumita de salariu mi-am cautat in paralel in alta parte aplicand CV-uri am fost contactat de o firma din afara acum 3 zile ... (vezi toată discuția)