avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca

Doresc sa stiu de unde pot fi recuperate datele (cartea de munca ) a unei persoane care a lucrat in anii 1952-1956 in constructii ,(Campulung Moldovenesc). Vreus a stiu daca aceste documente sunt duse in vreo arhiva nationala sau ceva de genul acesta ?

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
In perioada septembrie 1979 si pana in martie 1985 am lucrat ... lucica.popescu lucica.popescu In perioada septembrie 1979 si pana in martie 1985 am lucrat la ARA Campulung Arges, care apartinea de ITA Arges, nu gasesc detinatorul de arhive pentru ... (vezi toată discuția)
Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)