avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract romtelecom

buna ziua, sunt un abonat al romtelecom la telefonia fixa, de mult timp, si , de curand am contractat si un alt serviciu de la ei, respectiv dolce satelit.contractul de abonament de telefonie fixa imi expira in luna aprilie si am dorit sa renunt la el dupa data expirarii contractului. i-am conactat pe cei de la romtelecom si mi-au comunicat ca daca renunt la telefonia fxia imi creste tariful la abonamentul de dolce, sau daca renunt si la el , in conditiile cresterii tarifului, am de platit aproximativ 100 euro.e drept, in contractul incheiat pentru dolce se stipuleaza ca daca sunt abonat romtelecom tariful e mai mic. dar la momentul incheierii contractului eram abonat romtelecom, si daca vreau sa renunt la abonamentul de telefonie fixa, sunt in continuare abonat romtelecom, prin contractul pentru dolce.plus ca in contractul pentru dolce nu se stipuleaza nicaieri conditia de a ramane abonat romtelecom pentru alt serviciu pe toata durata derularii contractului pentru dolce.as dori sa stiu daca au dreptul de a face acest lucru, respectiv sa creasca tariful la dolce, in conditiile in care eu raman totusi abonat romtelecom?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)