avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie

AQm si eu o problema care cred ca se intilneste mai rar.anul trecut,in luna mai am cumparat un teren care este ocupat in parte de altcineva si neclaritatile apar de la faptul ca primaria nu are planurile parcelare efectuate.am angajat o persoana autorizata sa efectueze lucrarile in tarlalele respective pentru efectuarea parcelarii deoarece eu am in vedere sa construiesc si nu pot sa solicit scoaterea din circuitul agricol nefiind definitivat planul parcelar.din rea vointa primaria refuza aprobarea lucrarii de parcelare,invocind numai prostii.am cheltuit o suma imensa si cu toate astea nu pot demara nici o lucrare.ma poate ajuta cineva sa ma indrume in continuare?cum se procedeaza in astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: Bazavan , utilizator 18:17, 3 Martie 2011
ortofotoplanul nu tine loc de parcelarea unei tarlale se poate folosi daca se vrea pentru verificare informativa si poate pentru lucrarile din birou sa nu raceasca angajatii OCPI
Acum asta cu abuzurile e mai nasoala. Daca se fac abuzuri la dumneavoastra nu inseamna ca se fac peste tot.
Poate doar incearca sa va incurce putin (nu dumneavoastra doriti sa atacati HCL de aprobare a bugetului?)
O sa-mi spuneti ca nu are nici o legatura- bineinteles ca asa este- cel putin nu o legatura obiectiva.
Iar ortofotoplanului ii vom vedea utilitatea mai tarziu, spre exemplu daca dati o cautare pentru teren de vanzare in USA sau statele din vest, majoritatea anunturilor au aceasta identificare.
da poate peste o suta de ani dar eu am nevoie de lucrare anul acesta deoarece am cumparat un teren cu intentie de a investi si am mai suportat si cheltuielile pentru cadastrarea a cc 50ha.angajatii nostri din comisia de fond funciar sunt in primarie din anii 80 si in CLFF din 91.nici macar acum dupa ce eu ma lupt cu ei sa le explic ca au si cetatenii drepturi n au bunul simt sa afiseze actele de interes public si fac totul pe ascuns.tot din lipsa de transparenta am contestat si bugetul pe care l au aprobat cu majoritate de voturi.nu am descoperit cu exactitate cine ii trage la raspundere pe cei care dupa ce sunt alesi uita ca sunt in serviciul comunitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare lucrare cadastru Bazavan Bazavan Detin mai multe terenuri intr o tarla pentru care primaria nu are planul parcelar.pentru a mi putea efectua cadastru pe terenurile mele am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de parcele in teren getuta2 getuta2 Suntem 4 proprietari vecini intr-o tarla. Cand am ridicat documentele de intabulare, am constatat ca, datorita inventarului de coordonate, parcelele noastre ... (vezi toată discuția)