avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... blocare lucrare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

blocare lucrare cadastru

Detin mai multe terenuri intr o tarla pentru care primaria nu are planul parcelar.pentru a mi putea efectua cadastru pe terenurile mele am fost nevoit sa cadastrez intreaga tarla.primaria a refuzat din motive suspecte sa aprobe respectiva lucrare.daca o alta persoana cu teren in respectiva tarla incearca sa cadasteze o bucata de teren si sunt alti proprietari afectati de pozitia terenurilor cum se procedeaza pentru a bloca respectiva lucrare.
Cel mai recent răspuns: Bazavan , utilizator 22:19, 30 Mai 2012
chiar nu este nici o posibilitate de a interveni in executia unei lucrari de cadastru avind in vedere ca sunt afectatate mai multe persoane.varianta cu instanta este o varianta prea incurcata si de durata.oare nu si da seama nimeni ca totul ar fi mult mai simplu de rezolvat la OCPI?!
Neexistand plan parcelar dumneavoastra dati declaratie pe proprie raspundere in care mentionati lipsa planului parcelar, declarati limitele proprietatii dvs si faptul ca sunteti de acord cu mutarea parcelei dvs in cazul in care apare un alt proprietar care declara aceleasi limite....... Acesta este riscul lipsei planului parcelar, sa tot fiti mutat prin tarla . "Mutarea" se face prin repozitionarea imobilului scriptic, opreratiune efectuata tot de o persoana autorizata, evident asta notandu-se la ocpi.
dar daca alta persoana care are teren in aceeasi tarla in care detin si eu teren are in derulare lucrarea de cadastru la OCPI nu este posibil sa intervin la OCPI?mentionez k eu am angajat o persoana autorizata pentru cadastrarea intregii tarlale deci consider ca daca se incearca efectuarea unei alte lucrari de cadastru pe un teren din aceesi tarla va fi incurcata lucrarea generala a intregii tarlale deoarece sunt mai multe probleme de pozitionare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren "înregistrat în planul cadastral fără localizare certă datorită lipsei planului parcelar"? BarbuMed BarbuMed Vă rog mult să mă ajutaţi cu o clarificare la problema următoare. Am un teren in extravilan pentru care la Cadastru s-a pus menţiunea [i]\"imobil ... (vezi toată discuția)
Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie Bazavan Bazavan AQm si eu o problema care cred ca se intilneste mai rar.anul trecut,in luna mai am cumparat un teren care este ocupat in parte de altcineva si neclaritatile ... (vezi toată discuția)
Mentionarea in cf. ,, imobil fara o localizare certa '' timo49 timo49 In Ordinul 700/ 2014 privind aprobarea Regulamentului de avizare , receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara , la art. 87 , al 2. , se ... (vezi toată discuția)