simircea a scris:
Stimati Domni,
Sunt administrator si asociat unic la un SRL din 1994 declarat pe o perioada nelimitata - in conditiile in care nu a intervenit nicio modificare a statului meu ca administrator si asociat unic, cand si in ce conditii ar fi trebuit sa acualizez datele mele de identificare (care sunt practic aceleasi); as dori sa am aceasta informatie inainte sa discut cu cei de la Registrul Comertului care mi-au trimis o citatie pentru prezentare in instanta in verderea dizolvarii societatii pe motiv de neactualizare a datelor de identificare a administratorului societatii (eu personal, n-am inteles nimic si nici cei pe care ii cunosc nu m-au putut lamuri)
Multumesc
Verificati daca sunteti intr-o situatie prevazuta de L.31/1990
Art. 237. - (1) La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care:
a) societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot întruni;
b) societatea nu a depus, în cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale, situaţiile financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comerţului;
c) societatea şi-a încetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu îndeplineşte condiţiile referitoare la sediul social sau asociaţii au dispărut ori nu au domiciliul cunoscut sau
reşedinţa cunoscută;
d) societatea nu şi-a completat capitalul social, în condiţiile legii.