Buna ziua!
Am o nelamurire privind cumularea valorilor unor achizitii sub acelasi cod CPV si am sa exemplific situatia :
Am efectuat achizitia de servicii-studiu de fezabilitate pentru un obiectiv a caror valoare se ridica undeva la 5000 euro. Acum, data fiind necesitatea trebuie sa achizitionam alt studiu de fezabilitate pentru alt obiectiv, a carui valoare se ridica la aprox. 14.000 euro(nu era prevazut initial in PAAP).
Intrebarea este, ce fel de procedura trebuie aplicata, incredintare directa, licitatie, avand in vedere ca amandoua sunt studii de fezabilitate, dar pentru obiective diferite?
serviciile de proiectare se estimeaza per obiectiv. studiile de fezabilitate, spre deosebire de celelalte servicii de proiectare vor fi estimate per obiectiv cu conditia ca proiectantul sa dea o declaratie prin care renunta asupra drepturilor de autor.
Valoare estimata
ibitza78
Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)