avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumulare CPV ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumulare CPV ?

Buna ziua!
Am o nelamurire privind cumularea valorilor unor achizitii sub acelasi cod CPV si am sa exemplific situatia :
Am efectuat achizitia de servicii-studiu de fezabilitate pentru un obiectiv a caror valoare se ridica undeva la 5000 euro. Acum, data fiind necesitatea trebuie sa achizitionam alt studiu de fezabilitate pentru alt obiectiv, a carui valoare se ridica la aprox. 14.000 euro(nu era prevazut initial in PAAP).
Intrebarea este, ce fel de procedura trebuie aplicata, incredintare directa, licitatie, avand in vedere ca amandoua sunt studii de fezabilitate, dar pentru obiective diferite?
Cel mai recent răspuns: lvl277 , utilizator 19:14, 7 Iunie 2011
Cautati alt cod CPV pentru noua achizitie.
serviciile de proiectare se estimeaza per obiectiv. studiile de fezabilitate, spre deosebire de celelalte servicii de proiectare vor fi estimate per obiectiv cu conditia ca proiectantul sa dea o declaratie prin care renunta asupra drepturilor de autor.

Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
lvl277, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Achizitia directa este sau nu divizare contract? dancantemir dancantemir cumparare directa studiu fezabilitate -obiectiv de investitii \\"1\\"-29.000 euro cumparare directa studiu fezabilitate- obiectiv de investitii ... (vezi toată discuția)
Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)