avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fara rovinieta 2 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fara rovinieta 2 luni

Buna ziua.
Am circulat 2 luni (ianuarie + februarie) fara rovinieta. am uitat efectiv de ea.
Trec zilnic printr-o camera video pe DN85 care verifica rovinieta.
Nu am primit inca nici o amenda.
Intrebarea mea este:
Primesc 1 singura amenda pentru perioada de 2 luni? primesc cate 1 amenda pe zi (adica vreo 59) ? sau primesc amenzi echivalent cu numarul de treceri prin raza camerei video?
Cel mai recent răspuns: ccucu , utilizator 14:05, 2 Martie 2011
De primit vei primi oricum ,ar trebui una pt fiecare inregistrare care ti s-a facut.
Poate a mai fost camera si defecta .
Succes.
Nu-mi vine sa cred..
Pentru un prejudiciu de 20 ron pot plati 60 amenzi *250ron = 15000ron ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta MIHULUCIAN MIHULUCIAN Buna ziua. Lucrez la o firma de transport si conduc un automobil dacia logan care este in leasing. Am circulat cu el pana astazi fara sa imi dau seama ca mi-a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)
Am primit o amendă pt rovinietă, țin să menționez că asta ... Fley Fley Am primit o amendă pt rovinietă, țin să menționez că asta sa întâmplat în 24 august 2022, pur și simplu am uitat însă în următoarea zi mi-am scos ... (vezi toată discuția)