avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare judecatoreasca

Buna ziua.

Termenul legal in care ar trebuii sa fie redactata Hotararea Judecatoreasca pt divort si incredintare minor este de 30 zile, dar am auzit ca poate dura si 3 luni. In cazul in care ea nu este gata in termenul prevazut ce actiune se poate intreprinde pt a o putea avea mai devreme de 3 luni?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:22, 2 Martie 2011
Puteti formula o cerere adresata presedintelui instantei , prin care sa solicitati urgentarea redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva. ContSters336686 ContSters336686 Buna seara, as dori sa stiu cat timp dureaza sa ajunga o hotarare judecatoreasca daca divortul a fost de comun acord...Multumesc !!! (vezi toată discuția)
hotararea de divort gyana13 gyana13 buna seara, am o intrebare in legatura cu hotararea de divort, am divortat pe data de 19.oct, si as vrea sa stiu cu aporximatie cand o sa ajunga hotararea de ... (vezi toată discuția)