avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... carnet retinut 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

carnet retinut 90 de zile

am dovada eliberata la data de 07.12. 2010. perioada de retinere 90 de zile .
Cind am dreptul sa conduc?
Permisul a fost retinut la Alexandria . Am deschis proces bineinteles am pierdut am predat permisul la politia Constanta unde afost eliberat permisul,dar eu lucrez In Videle Teleorman.As putea sa ridic permisul de la politia Videle si daca da ce trebuie sa fac.
Multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Jayr , utilizator 19:45, 2 Martie 2011
aveti 90 de zile de la data expirarii dovezii de circulatie. permisul se ridica de la BPR care va are in evidenta.
Multumesc inca odata,si o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerestituirea permisului suspendat de catre politie serpico serpico buna ziua. mi-a fost retinut permisul de conducere ptr o luna. am facut contestatie la judecatorie, am luat certificat de grefa si m-am dus la politie sa imi ... (vezi toată discuția)
Permis expirat selon selon o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)
Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)