avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract

contractu de vanzare cumparare poate fii anulat daca se constata ca pretu trecut in contract este fictiv! este vorba de o bucata de pamant insumand 3400mp in contract este trecut 10 mil lei(contract incheiat la notar in 2004) levechii cea ce ar inseman acum 0 ,29 bani mp
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 22:57, 8 Martie 2011
este motiv de nulitate a contractului. trebuie sa promovati o actiune in instanta prin care sa solicitati anularea actului.
este posibil ca instanta sa l anuleze printr un proces civill??
Puteti cere doar nulitatea absoluta, caci cea relativa este prescisa.
....... de asta v am aplaudat ! putem intra mai in detali avand in vedere subiectu cu contractu ??
OK!

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals viorel2011 viorel2011 in anul 1994 mamea mea cumpara un teren ,in momentu vanzarii se face i chitanta de mana ,intabularea acestui teren se face in anul ... (vezi toată discuția)
Partaj viorel2011 viorel2011 intr un proces de partaj la proba cu martori,unu dintre martori fiind proprietaru unui teren vandut mamei mele in anu 1994 ,insa din ... (vezi toată discuția)
Partaj viorel2011 viorel2011 SE POATE ANULA UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE AUTENTIC DACA JUDECATORU SI A DAT SEAMA CA PRETUL TRECUT IN CONTRACT ESTE FICTIV??? (vezi toată discuția)