intr un proces de partaj la proba cu martori,unu dintre martori fiind proprietaru unui teren vandut mamei mele in anu 1994 ,insa din anumite motive intabularea terenului sa facut in anu 2002 si nu pe numele mamei mele(cum era normal) ci pe numele fostei sotiii,acesta recunoaste in fata instantei ca nu a primit nici un ban de la fosta sotie in cea ce priveste terenu si ca intreaga suma de bani a primit o de la mama mea ,instanta se autosesizeaza si deschide proces penal impotriva martorului a fostei sotii si a notarului ,pe motiv ca pretu din contract este fictiv ,iar contractu se considera fals pt ca a avut loc intre alte parti decat cele ce au achitat banii! este posibil asa ceva ???se poate anula contractu de vanzare cumparare ???terenu in cauza revenind cui???si daca nu este tarziu pt un proces penal avand in vedere ca contractu s a incheiat in 2002 ,iar terenu in fapt s a vandut in 1994 fara a se incheia vre un contract?
prescriptia penala nu a intervenit pt a fi tardiv a se face cercetari penale. ati explicat extrem de incurcat speta. daca a vandut cu contract autentic de vanzare-cumparare nu putea sa intabuleze cel de care spuneti pt ca nu mai avea calitatea de proprietar.
v-ati exprimat extrem de alambicat si fara logica,exact cum a sugerat si colegul meu.daca tot doriti niste informatii din partea unor profesionisti ai dreptului,macar sa va exprimati coerent,logic.
ca de gramatica..ce sa mai vorbim;si noi mai comitem erori.
ca atare:fara graba,in liniste si coerent-astfel aveti o sansa sa primiti informatii care va vor fi de folos cu siguranta.
Contract
viorel2011
contractu de vanzare cumparare poate fii anulat daca se constata ca pretu trecut in contract este fictiv! este vorba de o bucata de ... (vezi toată discuția)