avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fals in semnaturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fals in semnaturi

cat de grav este sa falsifici semnaturile altora in receptia de bunuri la o scoala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 2 Martie 2011
depinde in ce conditii s-a savarsit fapta,de catre cine si ce prejudiciu s-a cauzat.
pai prejudiciul ar putea fi inexistenta acelor bunuri receptionate....usi, ciment,....
ana maria popescu a scris:

cat de grav este sa falsifici semnaturile altora in receptia de bunuri la o scoala?

Este o infractiune care se pedepseste potrivit dispozitiilor Codului penal cu amenda sau inchisoare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala katya24 katya24 Ce se intampla daca esti gasit cu evaziune fiscala dupa 3 ani de la neinregistrarea facturilor? Risti amenda sau inchisoare?...Si daca risti amenda?,,,care ... (vezi toată discuția)
Vatamare provocata de caine matrix73 matrix73 Am un caine rotweiler pe care-l tin in curtea imprejmuita cu gard din sarma. Cainele a iesit printr-o gaura pe care a facut-o si pe care eu nu am observat-o si ... (vezi toată discuția)
Accident, despagubiri vlaad1 vlaad1 Buna ziua, Am avut un accident cu un an si jumatate in urma. Un taxi a derapat in fata mea si a intrat pe contrasens. Am avut un brat rupt si o entorsa. Am ... (vezi toată discuția)