avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la cele douã salarii compensatorii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la cele douã salarii compensatorii prevãzute in CCMUNN?

Am fost funcțíonar public până în luna iunie 2009 când m-am pensionat de drept.
Am dreptul la cele două salarii compensatorii prevăzute de contractul colectiv de muncă la nivel național? Precizez că, la nivel de primărie, al cărui salariat am fost, contractul colectiv de muncă nu a fost semnat de conducere.

Alte discuții în legătură

Greu de rezolvat retromusculo retromusculo Daca contractul individual de munca se completeaza cu prevederile contractului colectiv de munca incheiat la nivel de unitate in cazul concedierii in baza art. ... (vezi toată discuția)
Si tichete de vacanta si prima de concediu? vartolomei ion vartolomei ion si tichete de vacanta si prima de concediu ? sau : ori una ori alta ? (vezi toată discuția)
2 salarii dupa pensionare tap tap Va rog sa ma ajutati intr-o problema privind salarizarea: un cadru didactic solicita la iesirea la pensie doua salarii conform contractului colectiv de munca ... (vezi toată discuția)