avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... schimbare denumire ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

schimbare denumire ong

Asociatia "X" doreste sa schimbe denumirea in: Asociatia "Club sportiv X", pentru a se putea afilia la federatia de profil.
Odata cu aceasta se va introduce in statut si un nou tip de membru: membru sportiv.
Ce demersuri implica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 3 Martie 2011
Trebuie convocata adunarea generala, supusa la vot modificarea statutului, solicitarea disponibilitatii denumirii, redactarea statutului modificat si a procesului verbal al adunarii generale, autentificarea statutului modificat si depunerea acestora la grefa instantei la care a fost inregistrata asociatia.
Implica modificarea actului constitutiv si al statutului asociatiei respective ..
trebuie resolicitata disponibilitatea denumirii?
si apoi trebuie mers probabil din nou si la finante pentru inregistrarea asociatiei cu noua denumire, va fi schimbat cif-ul, in contabilitate ce se va intampla, ca practic e alta asociatie?
multumesc
CIF-ul se va pastra ..insa se va emite un nou certificat cu noua denumire a asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire asociatie DE_camdiana DE_camdiana Buna seara. Asociatia \"X\" doreste sa schimbe denumirea in: Asociatia \"Club sportiv X\", pentru a se putea afilia la federatia de profil. Ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Nu pot gasi membrii unei asociatii alexank alexank Vreau sa schimb componenta unei asociatii, mai bine spus a unui club sportiv, in sensul ca vreau sa exclud membrii actuali si sa numesc pe altii in locul ... (vezi toată discuția)
modificarea denumirii si formei juridice a unui club sportiv nonprofit elles elles Buna ziua. In anul 2005 am infiintat un club portiv nonprofit.Doresc sa-i schimb denumirea ASTFEL; club..(numele )fitness & beauty center (coafor, ... (vezi toată discuția)