avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua tuturor am o mare problema in 2008 am luat credit de nevoi personal de la 2 banci aveam un servici f.bun salariu corespunzator dar dupa 6 luni am ramas f servici apoi am mai lucrat dar f.CM .am ramas in urma cu 2 ani la ratele de la banci sunt sunata non stop le am explicat ca mai mult de 250 -300 lei lunar nu pot plati poate peste cateva luni voi plati ptr sunt constienta ca trebuie sa ma achit.Intrebarea mea este eu nu am bunuri,nu am locuinta ce pot sa mi faca daca mi au trimis somatie de executare silita.:O
in cazul unei executari silite, va pot pune poprire pe 1/3 din salariu, daca aveti
Daca nu aveti bunuri pe nume si nici nu sunteti salariata, atunci nu au ce sa va faca pentru moment. Va pot insa urmari veniturile viitoare in masura in care le veti avea.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare executare silita credit vladp33 vladp33 buna ziua, in urma cu 4 ani am incheiat un credit nevoi personale fara garantii, (doar pe baza adevereintei de venitsi a buletinului), rata a crescut periodic ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)
Somatie/incepere executare silita ContSters132982 ContSters132982 BUNA ZIUA!am si eu cateva antrebari..am luat acum 2 ani un credit de nevoi personale,pana an iunie anul trecut am platit fara antarziere ratele,dar am avut ... (vezi toată discuția)