avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cauza amanata?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cauza amanata?!

Buna seara! De cate ori se poate amana o cauza intr-un proces pe fond,si de ce se tot amana uneori o cauza...termenele fiind o data la o luna...pana acum s-a amanat de 3 ori,si in calitate de martor nu stiu motivele...si de ce tot instanta citeaza si martorul...asa e procedura la fiecare termen sa fie toate partile citate si prezente? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ionutsweet , utilizator 15:31, 4 Martie 2011
cand mergeti la instanta insistati sa fiti audiat deoarece nu aveti posibilitatea sa va prezentati la toate termenele.
daca dvs nu spuneti nimic iar partile au interes sa lungeasca procesul atunci o sa va mai prezentati de mu7lte ori asa ca luati atitudine.
succes
dar am fost audiat cand am primit prima citatie am fst acolo,m au audiat si tot mai primesc citatii si nu stiu de ce.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G De cate ori se poate chema un martor intr-un proces penal, daca acesta se tot amana? (vezi toată discuția)
Divort io_aura io_aura Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)