avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 113
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 113

Masura 113 este aplicabila in 2011? A inlocuit renta viagera?
Cel mai recent răspuns: madara , utilizator 07:47, 9 Martie 2011
Renta viagera a fost înlocuita din 2010 cu masura 113 din Planul National de Dezvoltare Rurala (PNDR)
renta agricolă viageră va fi plătită de APIA începând cu data de 1 martie 2011.
S-a zis ca va fi inlocuit dar nu s-a inlocuit la urma pentru ca masura 113 – Pensionarea timpurie a fermierilor si a lucratorilor agricoli are nevoie de o implementarea ca se va putea realiza numai dupa definitivarea cadrului legislativ pentru imbunatatirea sistemului de pensii pentru agricultori si elaborarea sistemului de evidenta a fermierilor si muncitorilor agricoli.
Deci pot eu ca arendator cu contract incheiat in anul 2011 sa beneficiez de renta viagera? Cum trebuie sa procedez in caz afirmativ?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)