avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NERESPECTARE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NERESPECTARE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE

Am facut niste modificari in spatiul comercial cu autorizatie de constructie acum 5 ani,dar nu l-am respectat intocmai ,este vorba de o usa pe care am desfintat-o impreuna cu zidul aferent.Tinand cont ca fapta s-a intamplat acum 5 ani ,mai pot fi sanctionat?nu s-a prescris?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: biroticatm , utilizator 16:39, 3 Martie 2011
Receptia finala a lucrarii nu ati facut-o?
Teoretic contraventia privind nerespectarea autorizatiei s-a prescris.
Nu s-a facut receptia finala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Prescriere contraventii in constructii si taxe datorate capella capella Buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie.Pe 22 noiembrie 2002 mi s-a eliberat autorizatie de contructie pentru executarea unui imobil P+1E.Pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie. georgerobert georgerobert Buna seara, Am nevoie de un sfat. Locuiesc la casa. Acum 4 ani am avut doua holuri legate cu o usa (la jumatatea zidului). Am scos usa si s-a daramat ... (vezi toată discuția)