avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto-castigare recurs
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto-castigare recurs

Va rog sa ma ajutati cu o informatie...daca se poate...
Sunt super dezamagit...sunt la al treilea an in care stau cu masina in garaj #-o...si asta nu pt ca nu as vinde-o...ci pt ca valoarea ei s-a injumatatit dupa o jum de an dupa ce am cumparat-o...in fine...nu va plictisesc cu detaliile mizeriei mele...
Va rog sa-mi spuneti daca se castiga recursul la Curtea de Apel Cluj pt ca termenul e in iunie si pana atunci stau ca pe ace...daca cumva stiti vreun caz...a castigat...nu a castigat...ca sa nu mai bag alti bani in avocat, drumuri,,etc.:(

Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:26, 3 Martie 2011
Se pare ca sunt sanse de reusita.
[ link extern ]
„Perceperea taxei este contrară şi dreptului comunitar, iar în Constituţie se prevede că statul român trebuie să îndeplinească obligaţii ce-i revin din tratatele la care este parte cu bună credinţă", a arătat completul care a analizat dosarul. Conform judecătorilor din caz, „potrivit art. 25 din Tratatul CE, între statele membre sunt interzise taxele vamale la import şi la export sau taxele cu efect echivalent. Această interdicţie se aplică, de asemenea, taxelor vamale cu caracter fiscal". Cu privire la textul de lege în baza căruia a fost încasată taxa de la Gheorghe Cucu, „ca urmare a efectului direct al art. 90 paragraf 1 din Tratat, art. 214 din Codul Fiscal nu mai poate fi considerat în vigoare după aderarea României la Uniunea Europeană". Astfel, pe baza actelor din dosar, Tribunalul a constatat solicitarea tulceanului ca fiind întemeiată.

Alte cazuri aici: [ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pierdut victor sorin victor sorin Am avut o cauza ce a fost judecata la o judecatorie din Bucuresti , in perioada 2009-2011 in luna iunie s-a dat hotarirea in cauza , in noiembrie am facut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia retroactiva pentru gemeni tranulea tranulea dupa doua saptamani de alergat la directia copilului , la I.T.M. , de abia astazi mi s-a spus ca nu se poate face nimic pentru cei care vor indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)