avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar pierdut

Am avut o cauza ce a fost judecata la o judecatorie din Bucuresti , in perioada 2009-2011 in luna iunie s-a dat hotarirea in cauza , in noiembrie am facut o cerere de urgentare redactare. La inceputul luni decembrie am solicitatat o copie legalizata ...... dar surpriza nu se mai gaseste dosarul pt a se elibera o copie ? Am facut drumuri in mute rinduri dar ....aceasi rezultat.
Intrebarea mea este cum pot obtine pina la urma o copie legalizata de pe hotarire ,fara a gasii dosarul ???? Sau ce se poate face ???
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 16:43, 28 Decembrie 2011
Nu este o noutate. Ratacirea dosarelor intr-o arhiva este ceva obisnuit dar sunt posibilitati de a-l gasi, e necesara putina bunavointa din partea celor care gestioneaza arhiva. Din cate stiu, incheierile de sedinte se intocmesc si raman in sistemele informatice. Reveniti la grefierul de sedinta sa va indrume sau sa ia masuri pentru a-l gasi.
Succes!
L.C.
Un alt exemplu: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc , pt raspus ...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza de catre arhiva judecatoriei o hotarare de divort de acum 25 de ani? baran valentin baran valentin tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala eugen_40 eugen_40 buna ziua! am contestat in instanta ,o amenda contraventionala pentru lipsa rovignieta!pentru un auto care l-am vindut!contestatia s-a judecat intr-o singura ... (vezi toată discuția)
Pierdut hotarare divort shakuri shakuri Buna ziua. Scriu in numele unei cunostinte ce a divortat in urma cu 29 de ani in judetul Tulcea iar in prezent locuieste in jud Galati. Problema e urmatoarea , ... (vezi toată discuția)